ЖРК Куманово – ЖРК Вардар (младинки)

error0
Tweet 20
fb-share-icon20
Споделете
17:30
И после 11.коло ЖРК Куманово единствен на врвот со максимален учинок.

ЖРК Куманово – ЖРК Алушовски

error0
Tweet 20
fb-share-icon20
Споделете
20:00

ЖРК Куманово – ЖРК Кузман Вардар Илинден

Во второ коло од младинската женската ракометна лига на гости во Куманово ни доаѓа екипата на ЖРК Кузман Вардар Илинден.
За потсетување во првото коло нашата екипа беше слободна.

error0
Tweet 20
fb-share-icon20
Споделете