ЖРК КУМАНОВО НЕ СОПИРА: ПЕТ СРЕДБИ – ПЕТ ПОБЕДИ

Во петтото коло на македонската женска Суперлига, ЖРК Металург и гостуваше на екипата на ЖРК ЦЕМС. Средбата се одигра во Ѓорче Петров, а заврши со катастрофален пораз на домашниот состав. Само во почетните минути, кога екипите ги испитуваа силите на противникот, се играше рамноправно, а потоа се се претвори во лесен тренинг за девојките од […]