Со победа се враќаат и пионерките од Скопје.

Во Скопје во салата на ОУ “Kруме Кепески” пред околу 50 гледачи нашите пионерки предводени од Димитар Антевски и Мирољуб Пауновиќ издвојуваа победа против екипата на КЛ7 Лазаров.

КЛ7 Лазаров(пионерки) : ЖРК Куманово(пионерки) 08:21 (03:13)

Стрелци за Куманово:
Матеја Јовановска 7 гола
Димитровска Ана Марија 5 гола
Николовска Ива 4 гола
Милановска Ива 3 гола
Цветковска Теодора 2 гола


Судија А: Maрко Огњановски, Судија Б Дамјан Савиќ и двајцата од Скопје.
Контролор: Русе Наумовски од Скопјеerror0
Tweet 20
fb-share-icon20
Споделете

Start a Conversation

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *