НАСТАНИ

Тука може да ги најдете сите идни настани во кои учествуваа нашиот клуб.

Споделете

ЖРК Куманово

ЖРК Алушoвски

Детали

Датум Време Сезона Full Time
28/11/2019 20:00 2019/20 60'
20:00
Споделете

ЖРК Куманово

ЖРК Вардар

Детали

Датум Време Сезона Full Time
01/12/2019 17:30 2019/20 60'
17:30
Споделете

ЖРК Куманово

ЖРК Струма

Детали

Датум Време Сезона Full Time
01/12/2019 12:00 2019/20 60'
12:00

Споделете